Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening
Julmingel

Julmingel

Varmt välkommen på julmingel på Hedvigs Trädgård!

Publicerad: 27/11, 2016

Kommunicera inbjuder till 

Julmingel på Hedvigs Trädgård

Missa inte vårt julmingel på mysiga Hedvigs Trädgård i början av december. Det finns endast plats för 30 personer så den här gången är det först till kvarn som gäller. Vi äter gott och sedan får vi jobba med händerna för att tillverka vår egen julgrupp.

 

Dag: måndag den 7 december 2016
Tid: 17.30-21.00 (Sluttiden är en cirkatid, du går hem när du är klar)
Plats: Hedvigs Trädgård, Hedvigslund 2, Gävle

 

Vi börjar med att äta i Annas kafé & kök. Där bjuds vi på en mustig fisksoppa med saffran, smör och bröd, Loka/lättöl och kaffe.

Därefter får alla skapa sin egen julgrupp. En florist från Hedvigs Trädgård har genomgångoch ger tips, idéer och inspiration. Sedan får var och en plantera den julgrupp som han eller hon vill göra, utifrån tycke och smak. Alla betalar själva för sitt blomsterarrangemang vilket inkluderar de blommor, dekorationer, jord och kruka som du väljer. Det går jättebra att ha med egen kruka/korg hemifrån. Priset på just din julgrupp betalar du alltså själv, det kan se väldigt olika ut beroende på hur stort och mycket man använder.

 

Anmäl dig senast senast söndag den 4 december kl 12.00 till annicamedc@hotmail.com och glöm inte att meddela ev allergier.

 

Vid utebliven avanmälan debiteras du 300 kronor eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast kl 12.00 dagen innan föreläsningen.

 

Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK