Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Kommunikation med tre miljoner mottagare

Publicerad: 4/10, 2018

Hur går tankarna när man vill förändra och utveckla en rörelse med tre miljoner medlemmar? Vilken roll kan kommunikationen spela i det arbetet? Och i vilken takt kan man egentligen förändra en sektor som till största delen består av ideella krafter? I en kombination av analys och regional samverkan har Riksidrottsförbundet format fem utvecklingsresor och ser kommunikationsarbetet som en viktig förändringsmotor för att uppnå förflyttning.

 

Dag: onsdag den 17 oktober 2018

Tid: 17.30-19.00

Plats: Teknikparken, Nobelvägen 2, konferensrum Nobelsalen

 

Mattias Olsson är kommunikationsstrateg på Riksidrottsförbundet, i hans uppdrag ligger att samverka med 19 idrottsdistrikt och få resorna att gå åt samma håll. Här berättar han om tankarna bakom strategin och vilka utmaningar som väntar. Ingela Norberg, kommunikatör på Gävleborgs Idrottsförbund, deltar och ger ett regionalt perspektiv på förändringsresan.

 

Anmäl dig senast söndag den 14/10 till anna.eklund@regiongavleborg.se

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare.

Avanmälan ska ha inkommit till oss senast 12.00 dagen innan föreläsningen.

 

Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK