Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Föreläsning om kommunikation i varseltider

Publicerad: 17/5, 2016

Vad är kommunikatörens roll i varselprocessen?

Många av organisationerna som vi verkar i är under stor förändring – ibland även nedskärningar av personal. Kom och möt två av våra medlemmar och tillika kommunikationschefer som jobbat både lokalt och globalt i flera varselprocesser.

Dag: Torsdag 19 maj
Tid: 15.30-ca 16.30
Plats: Högskolan i Gävle, sal 31:316


Elin Kastreva och Heléne Tapper kommer att dela med sig av sina erfarenheter från att ha arbetat i varselprocesser i globala företag. De kommer att resonera kring hur viktigt samarbetet med HR/personalfunktionen är samt att fånga upp alla intressentgrupper i rätt tid. Träffen sker som ett erfarenhetsbyte mellan medlemmar och vi uppmuntrar därför alla som deltar att dela med sig av sina erfarenheter under diskussionen.

Anmäl dig senast tisdag 17 maj 12.00 till katarina.hahr.astrom@gmail.com 


Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast kl 12.00 dagen innan eventet.

Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK