Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Storytelling kring lägerelden i Hemlingby

Publicerad: 17/9, 2014

På ett fängslande och roligt sätt för Matts Heijbel oss igenom organisationsberättelsernas spännande värld. Med exempel från privat, ideell och offentlig sektor visar han hur man kan använda detta berättarkapital som alla företag och organisationer har. En emotionell och rolig stund utlovas.

Matts Heijbel är författare och journalist med socialantropologisk bakgrund. Han har i snart 15 års tid sökt och samlat berättelser om företag och organisationer. Mer än någon annan i Sverige har han arbetat med det som internationellt kallas Corporate Storytelling. Han har också skrivit boken "Storytelling befolkar varumärket" som nyligen kom ut i en tredje omarbetad upplaga. Möjlighet finns att köpa boken till förlagspris, 200 sek inkl moms. Ta med kontanter!

Dag/tid: Måndag 29 september, kl 17-19
Plats: Jannes fäbod, samling spårcentralen Hemlingby kl 16.30.

Begränsat antal platser! Klä dig varmt! Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.
Meddela ev kostönskemål i samband med anmälan.

Anmäl dig senast tisdag 23 september kl 12.00: anmalan@kommunicera.info.
Föreläsningen är kostnadsfri för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst och anmäla gästen enligt e-mailadress ovan. Vid utebliven avanmälan till föreläsningen debiteras 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare.

Välkomna önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK