Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Nästa föreläsning: Utmana normen och nå bättre effekt

Publicerad: 4/2, 2017

Kommunicera inbjuder till vårens första föreläsning:

Utmana normen och nå bättre effekt

Lyckas vi alltid forma kommunikationen efter våra målgrupper? Känner sig alla inkluderade i vårt bildspråk och i våra texter?​

Samhället styrs till stor del av invanda normer och beteenden och genom att bli mer medveten om samspelet mellan ord, bilder och hur vi skriver lär vi oss också att kommunicera mer inkluderande och mångfaldsrikt. Vi behöver alla bli bättre på att utmana normer och på så sätt nå bättre effekt.

Välkommen till en givande kväll med en blandning av inspirerande föredrag och diskussioner.

Vi bjuder på kaffe/te och macka.

 

Dag: onsdag 22 februari 2017
Tid: 17.30-19.00 ca
Plats: Region Gävleborg, Gävle Sjukhus, ing 11, Brömssalen

 

Seminarieledare är Andree Forsberg, kommunikatör vid marknadsenheten samt för kultur & kompetensnämnden inom Region Gävleborg. Andree arbetar även med HR-frågor och har varit ansvarig kommunikatör i implementeringen av Region Gävleborgs likabehandlingspolicy.

Anmäl dig senast söndag den 19 februari till anna75eklund@gmail.com.

 

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar och vi bjuder på fika. Som medlem kan du även bjuda med dig en gäst. Sen avanmälan kan innebära debitering, därför ska avanmälan ha inkommit till oss senast kl 12.00 dagen innan eventet.

 

Varmt välkomna önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK