Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Höstens första jobbtips!

Publicerad: 21/8, 2017

Duro i Hagaström söker en digital kommunikatör/designer!

Tycker du att det är något alldeles särskilt med tapeter? Får du inte nog av sociala medier och webb? Drömmer du om att arbeta med dessa båda i kombination? Då kanske jobbet på Duro är något för dig!

Kort information om företaget: Duro har bedrivit verksamhet i Hagaström (Durovägen) Gävle sedan 1930. Här är huvudkontor och all tillverkning belägen. Duro-tapeten är för många ett begrepp. Genom en hög produktkvalité har de rönt många framgångar. Måhända är de därför också kunglig hovleverantör sedan 1946.... Deras affärsidé bygger på en omtanke om kunden, miljön, svensk design och våra anställda.

"Nu vill vi ta nästa steg i utvecklingen av företaget. Det gör vi bl.a. genom en förstärkning av organisationen. Avsikten med detta är att expandera försäljning och att nå nya marknader. Därför söker vi nu en digital kommunikatör/designer! I rollen som digital kommunikatör/designer kommer du att ansvara för företagets digitala marknadsföring och kommunikation."

Låter detta intressant? Mer information och kontaktuppgifter hittar du här.

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK