Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Den professionella kommunikationens förändrade villkor

Publicerad: 30/11, 2019

Kommunicera inbjuder till julavslutning och seminarium på HiG.

Vi lever idag mitt i ett historiskt glapp mellan två helt olika modeller för hur mellanmänsklig kommunikation fungerar. För den som jobbar professionellt med kommunikation utgör detta en enorm utmaning – och inte sällan är det förvirrande. Hur ska man tänka? Vad göra? Hur når man egentligen ut till människor nu när den gamla offentligheten monteras ner och ersätts av digital logik?

Dag: onsdag den 4 december 2019

Tid: 17.00-19.00

Plats: Högskolan i Gävle, sal 51:223

Jan Sjölund är lärare i skrivande och digital kommunikation på Högskolan i Gävle. Hans jobb är att försöka förstå vad det är som egentligen händer och prata med blivande kommunikatörer om det. Innan seminariet äter vi en jultallrik tillsammans.

Anmäl dig senast måndag den 2/12 till sara.helperin@gmail.com

Julavslutningen är kostnadsfri för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast 12.00 dagen innan föreläsningen. Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK