Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Bra digitala möten – hur gör man?

Publicerad: 23/2, 2021

Har alla kommit? Jag ser inte det, jag har lite dålig uppkoppling... hör ni mig... skriv i chatten om det är bra ljud... Nu ska vi se... jag ska dela min skärm... ska jag dela hela min desktop tro? Va. Oj. Vad ser ni nu? Kalle, du är mutad, jaha, ja just ja. Jamen där var vi igång... Välkommen. Känner ni igen er?


Claes Nord, Senior Visitor Experience Specialist på Sandvik Coromant, delar med sig av sin erfarenhet och ger tips om hur man bäst genomför ett digitalt möte. Vi får ett hum om teknik, kameror, ljud och olika plattformar men inte minst får vi veta vad som krävs av en presentatör vad gäller det mjuka, personliga anslaget kring en presentation och vilka fällor man ska undvika.


Dag: tisdag den 16 mars 2021
Tid: Frukostföreläsning kl 08.00-09.00
Plats: Digitalt event, länk kommer att skickas


Logga gärna in ett par minuter innan 8 och ta en virtuell fika med oss. Föreläsningen är kostnadsfri för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med en gäst. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast 12.00 dagen innan föreläsningen. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr.


Anmäl dig senast fredag 12/3 till katarina.hahr.astrom@gmail.com


Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK