Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening
Catharine Holgersson

Catharine Holgersson

Att leda och kommunicera i förändring

Publicerad: 19/1, 2016

Kommunicera inbjuder till frukostseminarium 3 februari 2016

Cathrine Holgersson är VD på det allmännyttiga bostadsbolaget Gavlegårdarna sedan januari 2012. Gavlegårdarna har nästan 100 år på nacken och att driva förändringsarbete i en sådan gammal genuin verksamhet, med många medarbetare som arbetat mer än

20 år ända upp till 50 år, är inte alltid lätt.

”Jag kommer berätta om en resa som handlar lite om nya lokaler och mycket om kultur, kommunikation och verksamhetsutveckling”

Lasse Nivér jobbar som kommunikatör på Gavlegårdarna sedan 2014. Han har många olika ansvarsområden, bland annat tar han fram och beställa trycksaker, sköter Facebook-sidan, fotar, skriver pressreleaser, nyhetsbrev och övrig hyresgästinformation.

Dag: Onsdag 3 februari

Tid: 07.30-09.00

Plats: Gavlegårdarna, Utanvindsvägen 1, Gävle

Gavlegårdarna har efter flytten till Erikssons gamla lokaler infört aktivitetsbaserat kontor, vilket känns spännande att höra mer om. Var det en smidig övergång från traditionella arbetsplatser eller vad tyckte medarbetarna om förändringen?

Anmäl dig senast söndag den 31/1 kl 12.00 till katarina.hahr.astrom@gmail.com och glöm inte att tala om ifall du har någon matallergi. Kommunicera bjuder på fika och smörgås.

Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast kl 12 dagen innan föreläsningen.

Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Lasse Nivér

Lasse Nivér

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK